Skip to Content

Sigma Coatings opent 20e Service Center in Houthalen

Op 26 maart 2015 opent in Houthalen het 20e Sigma Service Center in België zijn deuren. Dit afhaal- en servicepunt voor de professionele schilder bevindt zich nabij de E314, waardoor het zowel voor Noord- als Oost-Limburg erg makkelijk te bereiken is. Met de uitbouw van de Sigma Service Centers zet het merk sterk in op ondersteuning van de lokale schilders.

Sigma Coatings afhaal- en servicepunt in Houthalen moet voor versterkte klantenrelaties in regio Limburg zorgen. “Wij willen dat onze klanten ons zo makkelijk mogelijk kunnen bereiken. Met deze nieuwe vestiging bij afrit 29 van de E314, zullen we dichter bij professionele schilders in Noord- en Oost-Limburg staan”, aldus Marc Vansteelant, Sales Director Belgium. Deze regio kent héél wat zelfstandige schilders en kleine schildersbedrijven die we via dit Sigma Service Center vlot kunnen bedienen.

Het twintigste afhaal- en servicepunt is het al van Sigma Coatings, het bekende merk voor de professionele schilder. De one-stop-shop zal in een ruimte van 300m2 zowel schildersartikelen als ondersteunende diensten aanbieden. “Het vertrouwen van ons cliënteel geeft ons enorm veel energie om zo dicht mogelijk bij hen te staan, letterlijk en figuurlijk”, klink het bij Sigma Coatings.

Het Sigma Coatings concept EigenZaak sluit daar perfect bij aan. EigenZaak is een platform voor uitwisseling van informatie tussen Sigma en schildersbedrijven met maximaal één werknemer. “EigenZaak is een schot in de roos. We organiseren niet alleen producttrainingen, maar ook informatieve thema-avonden, commerciële acties, enzovoort. Eenmaal per jaar staat er zelfs een superleuke familiedag op het programma”, besluit Marc Vansteelant.

Het Sigma Service Center Houthalen is open van maandag tot en met donderdag van 6u tot 12u en van 13u tot 15u30. Op vrijdag kan je er terecht van 6u tot 12u.

Over PPG – Sigma is een merk van PPG

PPG: BRINGING INNOVATION TO THE SURFACE.(TM)PPG Industries wil zich blijven profileren als het meest toonaangevende bedrijf ter wereld op het gebied van coatings en materialen voor een specifieke markt. Door haar leiderschap in innovatie, duurzaamheid en kleur, helpt PPG klanten in de industriële-, transport- en consumentengoederensector evenals in de bouw- en aftermarkets, meer oppervlakten te verfraaien dan welk bedrijf dan ook. PPG, opgericht in 1883, heeft haar hoofdkantoor in Pittsburgh en opereert wereldwijd in meer dan 70 landen. Gerapporteerde netto omzet voor 2013 bedroeg USD 15,1 miljard. De aandelen van PPG worden verhandeld op de New York Stock Exchange (symbool: PPG). Voor meer informatie, bezoek www.ppg.com en volg @PPGIndustries op Twitter.

Adres :
Sigma Service Center Houthalen
Grote Baan 147B
3530 Houthalen
Sigma Service Center Verantwoordelijke: Jordi Daniëls
Tel 011/63 64 10
Fax 011/ 34 51 60