Skip to Content

Sigma Coatings en De Klussenier zetten samenwerking op

Hasselt/Leuven, 17 juli 2013 - Sigma Coatings, marktleider in professionele verf voor de vakman, gaat samenwerking aan met De Klussenier.

De Klussenier is een veelzijdige vakman die de vooral particuliere opdrachtgever de zekerheid biedt van een gegarandeerde kwaliteit bij elke opdracht voor renovatie, onderhoud of verbouwen. De Klussenier staat voor kwaliteit en stelt hoge eisen aan het vakmanschap van kandidaten die zich aansluiten bij De Klussenier . Net door die hoge kwaliteit is De Klussenier inzetbaar voor elke opdracht bij particulieren en bedrijven.

Om de veelzijdige vakman nog beter te ondersteunen, heeft De Klussenier een samenwerkingsverband gesloten met Sigma Coatings, marktleider op het vlak van professionele verfproducten.

Sigma Coatings zal De Klusseniers bijstaan bij het uitvoeren van schilderwerken in het kader van een kwaliteitsvolle afwerking van klussen. Technische opleiding, werfbegeleiding en regelmatige samenkomsten zullen op maat aangeboden worden.

Alle aangesloten Klusseniers kunnen bovendien hun verf aankopen in het uitgebreide netwerk van Sigma Service Centers en groothandelaren van Sigma Coatings.

Ernst Guldenmond, Directeur van Het KlusHuis België (de centrale organisatie achter De Klussenier), legt uit: "Onze leden ontvangen regelmatig aanvragen voor renovatiewerken waarbij ook de afwerking uiteraard van groot belang is. We zijn dan ook blij te kunnen genieten van de ervaring en ondersteuning van Sigma.” Ook in Nederland bestaat eenzelfde ondersteuning van de Klussenier door Sigma.

Lieven Seys, Marketing Manager bij PPG Coatings Belux zegt hierover: "De samenwerking kwam tot stand door de noden van deze Klusseniers af te stemmen op wat Sigma vandaag kan bieden. Niet alleen met verftechnisch advies kunnen we een meerwaarde bieden, maar desgewenst adviseren we ook over recyclage van verpakkingsafval en we bieden kleuradvies en marketingondersteuning. “De Klussenier” is zowel in Nederland (200 leden) als in België (50 leden) een succesverhaal en dat willen we graag ondersteunen.”


Over De Klussenier – www.deklussenier.be
De Klussenier is een succesvolle franchise formule die 17 jaar geleden gestart is in Nederland. Sinds 2006 is De Klussenier ook actief in België. Momenteel zijn er een 50tal zelfstandige polyvalente vakmensen als franchisenemer aangesloten bij de Klussenier. De Klussenier is overigens een samentrekking van een klus of karwei en oude ambachtsnamen van vaklieden zoals hovenier, glazenier…


Over PPG – Sigma is een merk van PPG
PPG Industries wil zich blijven profileren als het meest toonaangevende bedrijf ter wereld op het gebied van coatings en producten voor een specifieke markt. Het in 1883 opgerichte bedrijf levert aan klanten in de industriële sector, de transport- en consumentengoederensector alsmede aan de bouw en eindmarkten. Vanuit het hoofdkantoor in Pittsburgh opereert PPG wereldwijd in meer dan 70 landen. De omzet voor 2012 bedroeg USD 15,2 miljard. De aandelen van PPG worden verhandeld op de New York Stock Exchange (symbool: PPG). Voor meer informatie, zie www.ppg.com.

-------------
Voor meer info
PPG Coatings Belux N.V.
Danielle Colleye
T. 011 27 87 01
F. 011 27 87 00
Genkersteenweg 311
3500 Hasselt
www.ppg.com

Sigma Coatings is een PPG merk.
Kijk ook op www.sigma.be