Sigma Air Pure, met verve geslaagd

Luchtzuiverende muurverf van Sigma verkozen tot ‘Beste Product van België 2018-2019’

Anke Philippaers, Bert Gabriëls, Liesbeth Teliszewskyj
Anke Philippaers, Bert Gabriëls, Liesbeth Teliszewskyj

Een duurzame muurverf die je interieur verfrist én de lucht binnenshuis zuivert? Het bestaat bij ons. Sigma Air Pure won overtuigend de eerste prijs in de strijd om de titel ‘Beste Product van België 2018-2019’. Deze innovatieve matte muurverf haalt tot 70% van de schadelijke formaldehydemoleculen uit de lucht, met een beter binnenklimaat tot gevolg.

Bij de verkiezing van ‘Beste Product van het Jaar’ beoordelen consumenten producten op de volgende aspecten: prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie en gebruikstevredenheid. Met 45 genomineerden in verschillende categorieën maakten de organisatoren vandaag de winnaars voor België bekend, waaronder dus Sigma Air Pure die een jaar lang deze fel begeerde titel mag dragen.

Sigma Air Pure is een innovatieve biobased muurverf met een luchtzuiverende werking. Doordat meubels, tapijten, interieurstoffen maar ook bouwmaterialen zoals spaan- en vezelplaten formaldehyde uitstoten (een van de meest schadelijke vluchtige organische stoffen), laat de luchtkwaliteit binnenshuis vaak te wensen over. Dankzij de Air Purifying Technology filtert Sigma Air Pure deze formaldehydemoleculen uit de lucht en neutraliseert ze. Afhankelijk van de oppervlakte en concentratie schadelijke stoffen, tekent Sigma zo meerdere jaren voor een betere luchtkwaliteit in huis of op kantoor.

De matte verf leent zich bij uitstek voor het afwerken van wanden en plafonds, en is verkrijgbaar in alle vermengbare kleuren. Zelf draagt Sigma Air Pure trouwens ook zijn steentje bij aan een zuiverdere wereld: zo is het bindmiddel van de verf van hernieuwbare bronnen gemaakt en bestaat de verpakking uit 100% gerecycleerde materialen.

Meer info op www.sigma.be.