Skip to Content

Nooit meer smoezelige deuren en trapleuningen

LTA+-technologie in volledig vernieuwde Sigma Tigron Aqua watergedragen binnenlak vormt keihard schild tegen slijtage en vettige vingers

Nooit meer smoezelige deuren en trapleuningen

De deur naar de keuken, naar de gang of naar de slaapkamer. Allemaal worden ze na verloop van tijd grauw en vies rondom de deurklink. Vettigheid en vuil werken namelijk ongemerkt in op de lak van bijvoorbeeld deuren en houten trapleuningen. Dit is moeilijk te voorkomen, hoe goed u ook poetst. Dit behoort nu helemaal tot het verleden. Sigma introduceert de volledig vernieuwde Sigma Tigron Aqua: een watergedragen, milieuvriendelijke binnenlak met LTA+-technologie. Door de unieke combinatie van bindmiddelen is het houtwerk door de harde laklaag beter beschermd tegen krassen, slijtage en vettige vingers. Zo kan de vaak nauwelijks zichtbare viezigheid, zoals vettige vingerafdrukken, zich niet hechten aan het gelakte oppervlak. 'Daarnaast blijven de kleuren van de vernieuwde Sigma Tigron Aqua mooi en fris', legt Didier Van der Taelen, Technical Support Manager van Sigma uit. 'Ook schildert Sigma Tigron Aqua zo makkelijk dat eigenlijk iedereen een prachtig resultaat kan bereiken, en het blijft prachtig'.

In tegenstelling tot bij buitenlak zijn consumenten zich, bij een lak voor binnen, vaak minder bewust van het belang van de kwaliteit. Ten onrechte, want binnen wordt lakwerk door dagelijks gebruik minstens net zo snel beschadigd of smoezelig. Sigma Tigron Aqua rekent af met dit probleem. Dat betekent: geen grauwe deuren meer, geen vieze trapleuningen of vingerafdrukken die zich niet laten verwijderen. Een mooie strak geschilderde deur is en blijft mooi. De LTA+-technologie werkt door de speciale bindmiddelcombinaties als een schild. Een schild dat de lak beschermt tegen vettige vingers en dagelijks gebruik. Bovendien heeft Sigma Tigron Aqua als bijkomend voordeel dat de kleur langer behouden blijft. De extreme harde lak is eenvoudig te reinigen, omdat vuil en vet zich niet meer aan het oppervlak kunnen hechten.

De fijne verwerkbaarheid en verbeterde vloeiing van Sigma Tigron Aqua zorgen voor een mooi egaal gelakt eindresultaat. Volgens Didier Van der Taelen is deze combinatie van eigenschappen uniek voor een watergedragen lak. Sigma Tigron Aqua lak is verkrijgbaar in een veelheid van kleuren in de Sigma verfspeciaalzaken. Kijk op www.sigma.be voor een verkooppunt in de buurt.