Skip to Content

Nieuw Sigma Service Center in Wondelgem

Op donderdag 17 april heeft verfspecialist Sigma Coatings een nieuw ‘Sigma Service Center’ geopend aan de Industrieweg in Wondelgem bij Gent. Dit afhaal- en adviescentrum voor de professionele schilder is al het 19e in de continue uitbreiding van het netwerk in ons land. Sigma wil daarmee zowel nationaal groeien als lokaal sterk verankerd blijven.

“Een gespecialiseerde one-stop-shop voor al onze professionele verf- en schilderpartners”, klinkt het bij Sigma. Met het netwerk van Sigma Service Centers wil de producent een optimale ondersteuning bieden aan de lokale en afhalende schildersbedrijven. De nieuwe vestiging richt zich nu specifiek naar de schildersbedrijven in de noordwestkant van Gent.

Marc Vansteelant, Commercial Manager Belgium: “In de regio van Wondelgem en in Oost-Vlaanderen in het algemeen, zijn veel kleinschalige schildersbedrijven actief. Het is altijd onze filosofie geweest om deze eenmanszaken en kleine ondernemingen proactief te ondersteunen, op een zo direct en persoonlijk mogelijke manier.”

De recente lancering van het Sigma concept EigenZaak sluit daar perfect bij aan. EigenZaak is een platform voor uitwisseling van informatie tussen Sigma en schildersbedrijven met maximaal één werknemer. “EigenZaak is een schot in de roos. We organiseren niet alleen producttrainingen, maar ook informatieve thema-avonden, commerciële acties, enzovoort. Eenmaal per jaar staat er zelfs een superleuke familiedag op het programma”, besluit Marc Vansteelant.

Het Sigma Service Center Gent Wondelgem is open van maandag tot en met donderdag van 7u30 tot 12u en van 13u tot 17u. Op vrijdag kan je er terecht van 7u30 tot 13.30u.
 
Sigma Service Centrum Gent Wondelgem
Industrieweg 122/A7
9032 Wondelgem
Tel : 09/375 63 73
Fax : 09/253 97 78

Over PPG – Sigma is een merk van PPG
PPG Industries wil zich blijven profileren als het meest toonaangevende bedrijf ter wereld op het gebied van coatings en materialen voor een specifieke markt. Door haar leiderschap in innovatie, duurzaamheid en kleur, helpt PPG klanten in de industriële-, transport- en consumentengoederensector evenals in de bouw- en aftermarkets, meer oppervlakten te verfraaien dan welk bedrijf dan ook. PPG, opgericht in 1883, heeft haar hoofdkantoor in Pittsburgh en opereert wereldwijd in meer dan 70 landen. De omzet voor 2013 bedroeg USD 15,1 miljard. De aandelen van PPG worden verhandeld op de New York Stock Exchange (symbool: PPG). Voor meer informatie, bezoek www.ppg.com en volg @PPGIndustries op Twitter.

Voor meer info
PPG Coatings bvba
Marc Vansteelant
T. 011 27 87 01
F. 011 27 87 00
Genkersteenweg 311
3500 Hasselt
www.ppg.com

Sigma Coatings is een PPG merk.
Kijk ook op www.sigma.be