Skip to Content

Geef je interieur een andere kleur in enkele muisklikken

Sigma Colour Viewer maakt kleuren kiezen zoveel gemakkelijker

Verfproducent Sigma Coatings pakt uit met een online tool die helpt de juiste kleur te kiezen voor hun interieur. Naast gebruiksgemak biedt de Sigma Colour Viewer ook veel inspiratie uit de eigen collecties en trendkleuren.

Een nieuwe kleur voor je interieur kiezen is altijd spannend. Voor wie graag vooraf een idee krijgt van het resultaat, heeft Sigma Coatings de Colour Viewer ontwikkeld. Deze online tool leidt je in vier stappen naar de ‘juiste’ kleur.

Upload een foto van de te schilderen ruimte, maak je keuze uit de uitgebreide kleurcollecties en trendkleuren, speel even schilder en… bekijk onmiddellijk het resultaat. In één oogopslag zie je welke kleuren onderling bij elkaar passen en het beste ‘matchen’ met je meubels en accessoires.

Inspiratie troef
Liesbeth Teliszewskyj, Brand manager bij PPG: “De Sigma Colour Viewer biedt een grote troef: inspiratie. De trend- en kleurencollecties van Sigma zijn vlot te raadplegen en bevatten inspirerende interieurbeelden en kleurencombinaties. In enkele muisklikken schilder je gemakkelijk muren, deuren, ramen of specifieke objecten.”

Bovendien kan je met deze tool ook kleuren selecteren uit bestaande beelden. Op zoek naar het oceaanblauw dat je onlangs hebt gefotografeerd? Laad het beeld op in de Colour Viewer… en de meest gelijkende Sigma-kleur wordt meteen getoond. Wil je graag nog even met vrienden overleggen? Deel dan snapshots van je eigen ontwerpen, via mail of je socialemediakanalen. En wie weet kan jij zelfs anderen inspireren met je kleurcombinaties!

LINKS:
De Sigma Colour Viewer vind je op www.sigma.be en werkt voor alle gebruikelijke sturingssystemen op desktop, tablet en smartphone.